Storm i stallet

Nu på skrivandes hand sitter jag i boxen med Winnie medan jag väntar på att blåsten lägger sig. Hon tuggar på sitt hö och ser ut att trivas bra i nya boxen där hon har två mycket trevliga grannar.

Jag red henne för första gången på hemmaplan idag, det fick bli i ridhuset, där ridbanan är betydligt mindre, pga det dåliga vädret. Jag började med att longera henne lite innan vi började ridningen, ifall hon skulle vara pigg efter att ha åkt så långt. Men hon travade snällt runt om mig, lugnt men ändå med energi i steget. Efter att ha longerat kanske 5-7 minuter så vart det dags att sitta upp. Eftersom Winnies sadel inte kommit ännu, så använde vi oss utav Livingstones hoppsadel, som var något stor på henne men verkade fungera helt okej ändå, det var ju bara för ett ridpass. Och herregud vad hon gick fint! Hon rörde sig så mjukt att man knappt kunde tro att hon stått stilla dagarna innan. Hon blev något stark i traven, och kastade upp huvudet lite i galoppen, men det kändes så himla bra att rida henne igen.

Då min kameraladdare pajat kunde jag inte få några jättebra bilder till bloggen, men mobilkameran får väl duga tills vidare. Efteråt släppte jag Winnie i ridhuset, där hon mer än villigt travade efter mig, så himla gullig var hon, och så himla cool efter resandet också.

Nu ska det bli spännande att se vad framtiden håller för oss, hoppas ni vill fortsätta följa med på våran resa!

Annonser

3 reaktioner på ”Storm i stallet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s