Tidiga kvällar

Äntligen har tisdagen kommit till sitt slut. Så himla mycket saker som ställdes in.. Sadelutprovningen, till och med att åka ut till stallet pga dåliga vägunderlag. Men imorgon, ja då ska jag ut till Winnie. Jag har saknat henne så otroligt mycket de här senaste dagarna, undrar vad hon har gjort när jag varit borta.

Idag fick min tränare rida henne, just eftersom jag inte hade någon möjlighet att komma ut. Direkt när jag kommer hem imorgon, ska jag ha matte (har extrahjälp), och sen åker vi ut. Eventuellt att det blir lite löshoppning, men det kan nog hända att vi får skjuta upp det tills jullovet när vi kan åka ut vid andra tider.                                                                         Blir nog lite longering innan, kanske kör vi lite barbacka sedan, men vi håller oss till den lediga ridbanan. Ska förhoppningsvis få låna en kamera/batteri av en nära kompis till mig, och hoppas kunna ta några fina lucia bilder på Winnie och mig med min nya tripod (stativ).

Det bästa med dagen har nog varit att kunna krypa ner i sängen såpass tidigt. Att ha tidiga kvällar är nog något av det bästa jag vet, borde verkligen se till att komma i sängs tidigare.. Men men, vi får ta en sak i taget..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s