Söndag idag. Är det bara jag som inte gillar söndagar? Behöva gå till skolan imorgon ger mig absolut ingen motivation. Det bästa med idag är att det är exakt en vecka till julen.

Idag, var Winnie helt fantastisk. Värsta drömhästen! Vi hade en hopplektion, kände att jag hittade tusen mer knappar. Absolut inte perfekt, men så mycket bättre. Det var nästan raka motsatsen från igår, då hon idag verkligen lyssnade på mig. Hon var förvisso fortfarande pigg, men gick att sakta av idag. Kunde få henne att verkligen jobba i slutet. För det mesta gick vi bara över bommar och väldigt små kryss, som inte behövdes hoppa över. Vi fick träna mest i trav, för att kunna svänga och för mig att kunna hålla Winnie balanserad och i bra tempo. I slutet fick vi gå över några kryss i galopp. Hon hoppade förvisso oftast av vääääldigt långt ifrån, men det ska vi jobba på. Hon blir så lycklig när hon ser hindren, och blir lite svårt för mig att hålla kvar då jag är en sådan fartdåre. Men det ska vi i alla fall få jobba på, avstånd.

Efter ridningen fick hon gå ute i hagen ett tag. Hennes nya kompis, Lily, är såå gulliga tillsammans. Och det bästa är att hon också är ett litet sto. När klockan stod något runt tre skulle hästarna in, så jag passade på att ta Winnie till ridbanan och släppte henne. Hon var verkligen så gullig, sprang runt och hoppade över ett av kryssen. Fick inte med det på film, så jag ville såklart ha med det, men när jag skulle fånga henne för att hoppa var hon på ett sådant bushumör, ville inte stanna. Fick tillslut springa med henne över hindret, och snacka om att hon fick mycket godis efter.

En gammal bild från provridningen, visst passar hon bra i grönt?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s