Sadelutprovning & Dålig Uppdatering

Hej alla här.

Förlåt för urusel uppdatering här på bloggen.. Glömde helt bort att skriva. Så nu ska ni få höra om det ni missade i veckan.

I tisdags blev det ingen ridning, hade basket som vanligt efter skolan och kom hem runt halv åtta, så inget spännande hände riktigt.

I onsdags kom vi ut till stallet igen, red lite dressyr på henne och börjar nästan tro hon är lite mörkrädd, hon blir alltid mycket springigare när vi rider i mörkret.. Men hon gick väl helt okej efter ett tag.

I torsdags fick hon ÄNTLIGEN sin nya sadel. En hoppgjord och nya freejumps fick också följa med hem.

Idag däremot blev det en hopplektion. Hon var väldigt pigg när vi värmde upp i ridhuset. Hon biter alltid fast sig så mycket på vänster sida, upplever att hon har lite svårare att balansera upp sig själv och håller sig då mer fast på bettet för att få bättre stöd. Därför blir det svårare för mig att rida henne i vänster, så vi kommer att jobba mycket lösgörande. Men det mesta borde lösa sig när hon får lite mera muskler. När vi gick ut blev hon mycket bättre, förmodligen för ridbanan är större och hon kan sträcka ut sig lite mer. Vi fick hoppa några språng, det blev två kombinationer. Det var inga riktiga hopp, utan bara cavaletti och några kryss.

Imorgon ska vi göra lite uthållighetsträning och på söndag ett lätt dressyrpass.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s