Grease

Heej, jag är äntligen här med ännu ett inlägg. Har helt glömt bort att gå in på bloggen.

Jag har haft en lång vecka och nu äntligen är det helg. Jag hatar verkligen skolan, det är så jobbigt att behöva gå dit varenda dag när jag istället skulle kunna vara i stallet och lära känna min häst.

Men nu ska jag inte ”ranta” om hur hemsk skolan är, utan nu ska jag berätta lite mer om min vecka.

Min Instagram har också legat nere, då jag inte haft något nytt innehåll. Men nu i onsdags tog jag lite bilder som skulle räcka ett tag. I tisdags hade jag basket igen efter skolan i en och en halv timme. Tycker basketen är jätterolig, så kul att göra en riktig sport till skillnad från det vi gör på lektionerna. Våran tränare är verkligen super, och alla som är med är jättetrevliga.

I onsdags var jag ute i stallet igen för att rida lite på Winnie och hon vart sådär hopplöst pigg igen. Hon hade backbenen lite överallt och sprallade runt. Lite bocksprång fick hon till tills jag till slut inte orkade med det mer, när jag fick en lugn och fin galopp på henne lät jag henne springa runt i ridhuset. Hon är alltid så gullig, när man kommer in för att hälsa travar hon alltid fram för att bli klappad.

Imorgon så ska jag åka ut till stallet och göra lite bommarbete med henne, samtidigt som vi jobbar på tempoväxlingar. På söndag ska vi åka på bortaplan igen och hoppa bana, bara att denna gången åker vi med en annan tjej.

Har lyssnat en himla massa på Grease på sistone, och igår lärde en av mina närmaste vänner mig att göra något som kallas för ”Hand Jive”. Det ska tydligen ha varit en grej på 60-talet, och var någon sort dans där man använde händerna (man dansade till Rockabilly).

Vi hörs imorgon!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s