Hoppning

Idag och igår har jag och Winnie jobbat med bommar.

Även fast igårs bommar höll sig på marken, vart hon väldigt pigg och exalterad. Däremot inte lika över galoppbommarna då hon försökte tränga sig ut, så det får vi se till att jobba på.

Idag däremot blev det lite högre. Vi åkte iväg på bortaplan och hoppade tillsammans med en annan stalltjej. Winnie skötte sig hur bra som helst! Jag var lite rädd att hon skulle försöka springa ut men det gjorde hon absolut inte. Hoppade allting på första försöket, vi jobbade på omhoppningssvängar och hoppade 2-3 banor. Visst kom det med några bommar, men hon hoppade super!

Vi rev en oxer två gånger då jag drev på henne liiiite för mycket, så hon kom lite nära och slog emot. När vi hoppade sista gången testade jag att inte driva på mer än vad jag gjorde till de andra hinderna och då hoppade hon galant.

Vi fick också med ett rättuppstående då hon bara blev allmänt glad och springig och jag hann inte med att samla upp när det gick så snabbt.

På onsdag ska vi longera henne, ska se om det går bättre än att rida själv, och på lördag blir det lektion för att förbereda lite mer inför söndagens start.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s